Banys

Aire nou al bany

Inspira’t amb les nostres idees per a banys.

Banys

Son moltes les persones que decideixen donar un aire nou al bany, es per això que des de Ferba et donem unes quantes idees per a que ho puguis dur a terme.

Haurem de tenir en compte que la cuina precisa d’una neteja constant, i els terres sofreixen molt amb el pas del temps. Per aquesta raó tindrem molta cura a l’hora d’escollir els materials.

Idees per a que ho puguis dur a terme

Parquet PVC

Pel terra, el que podem fer si tens una ceràmica que te temps, esta gastada i no acaba de lluir seria posar un paviment de PVC o LVT. Aquesta la instal·laríem a sobre del bany, fàcil de col·locar.

Aquest material es 100% resistent al aigua i no te problemes amb el manteniment.

terra-bany
revestiments-de-pvc

Revestiments de PVC

Una vegada ja tenim el terra, el que fa falta veure es el revestiment, on la cal s’ha anat integrant a les juntes i la ceràmica. Amb el pas dels anys ja no llueix com era el dia de la seva compra.

Una de les opcions fàcils que tenim es posar un revestiment de PVC.

Tenim varies opcions, una d’aquestes es GROSFILLEX que te uns revestiments que una vegada col·locat queda esplèndid Amb plaques de 0.375 x 2.60 de llargada o de 1.20 x 0.375, que son les més utilitzades. La instal·lació es molt senzilla, nomes es te que anar encolant a la paret i després col·locar els sanitaris.

Pintura especial

Com podeu veure hi ha molts dissenys que segur que donaran al bany un altre aire.

Si encara voleu una formula més senzilla teniu disponible la pintura especial que va directament sobre la rajola. Amb una prèvia neteja i amb un pintat directe, la vostra rajola lluirà fantàstica

Però una vegada ja tenim el terra nou i les parets pintades o revestides, el que falta es pintar els sanitaris amb una pintura especial de 2 components. Es una pintura que necessita de una preparació del sanitari un polit i una neteja a fons.

Així que si voleu tenir el bany nou amb un mínim esforç i econòmic passeu per Ferba a informar-vos, us ajudem! Fes clic aquí i un assistent t’ajudarà a fer la teva selecció

pintura-especial-5